Atlas presenteert culinaire experts voor het Europese seizoen 2025

Atlas Ocean Voyages heeft de line-up van chefs en culinaire experts aangekondigd voor de aankomende Epicurean Expeditions in 2025. Deze culinaire reizen zullen verschillende havens in Europa aandoen, waarbij gastchefs en experts culinaire demonstraties en proeverijen aan boord zullen verzorgen.
Aan wal zullen lokale gidsen gasten rondleiden op boerenmarkten, waar ze regionale gerechten kunnen proeven en de culinaire cultuur van de havens kunnen ontdekken. Tijdens de Epicurean Expeditions kunnen gasten deelnemen aan de Josper Grill Dining Experience bij 7Aft Grill, een Yachtsman Cookoff-uitdaging, culinaire presentaties en wijnproeverijen.
Daarnaast zullen bepaalde expedities evenementen bevatten die worden georganiseerd door een Taste & Traditions Expert, die inzicht biedt in het culturele erfgoed van de regio.
De culinaire experts voor het seizoen 2025 zijn onder andere:
Chef Paulette Mitchell aan boord van de World Traveller, vertrek op 15 april
Anna Wilamowska aan boord van de World Navigator, vertrek op 20 april
Chef Ippi Aiona aan boord van de World Voyager, vertrek op 27 mei
Mara Papatheodorou aan boord van de World Navigator, vertrek op 7 juni, 20 juli, 28 juli (President’s Cruise); en de World Voyager, vertrek op 27 mei, 1 september
Chef Jeff Durham aan boord van de World Navigator, vertrek op 7 juni, 14 juni
Attimo Winery CEO Jon Schlegel, aan boord van de World Navigator, vertrek op 12 juli, en de World Voyager, vertrek op 11 oktober
Chef Luciana Berry aan boord van de World Navigator, vertrek op 12 juli
Chef Bobby Marcotte aan boord van de World Navigator, vertrek op 28 juli
Chef Peter Campbell aan boord van de World Navigator, vertrek op 28 juli
Chef Massimo Capra aan boord van de World Navigator, vertrek op 1 september
Chef Stephan Pyles aan boord van de World Navigator, vertrek op 27 september
Chef Paula Lambert aan boord van de World Navigator, vertrek op 27 september
Chef Plum aan boord van de World Navigator, vertrek op 22 oktober
Chef Christy Rost aan boord van de World Navigator, vertrek op 11 oktober
Deze culinaire experts zullen zorgen voor een onvergetelijke gastronomische ervaring tijdens de reizen van Atlas Ocean Voyages in 2025. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan culinaire activiteiten en proeverijen, zowel aan boord als aan wal, en zo de rijke culinaire tradities van Europa ontdekken.
Reactie